IMPOSSIBLEimpossible

Re-new blog ∞
29 Jul 2013 ? 0 StoryMe ?

Hi,Assalamualaikum bloggers semua.Nak jawab ke jawab? 
Hehe ok sebenarnya gambar kucing dekat atas tu takde motif pun saja nak post-post.
ok rasanya dah lama sangat tak post memacam kat blogger ni,lama sangat ok. kalau dikira berbulan-bulan ,berminggu-minggu,berhari-hari ok faham kan? dah berhabuk habis dah blog ni *acah-acah ada habuk :b
Ok,permulaan kata selepas berbutir-butir pekartaan di type.Semua post yang lama-lama dah delete.Tak kisah? kita saja je nak bagitahu.


∞ 
Baiklah,setelah berbulan-bulan tak post.Mesti la banyak yang nak dicerita kan ? yela last post tahun lepas woo lama tu woo.Haha,ok.Tahun ni secara automaticnya saya yang lahi tahun 1998 ni jadi pmr last candidates,so so so kita rasa nak nangis la jadi mangsa tragedi pmr ni :'( *Poyo.Tahun 2013 ni dari awal tahun sampai ke pertengahan tahun sekarang ni banyak kisah,pahit manis masin masam tawar di dalam kenangan.Serious ni tak tipu hehe.Tapi tak pela,Kisah lama jangan dikenang,sakit hati parah jiwa barabara nanti.

∞ 
Seterusnya,eceh macam tengah karang karangan pula ye idok? sekarang ni dah pun masuk bulan Ramadhan,dah 10malam terakhir dah pun tapi takpe masih belum terlewat nak ucap Salam Ramadhan kan?Dalam bulan Ramadhan yang mulia ni moh le kita kumpul pahala banyak-banyak ye.And yep jangan lupa ingatkan ketua keluarga bayar zakat naaa :b 

∞ 
Selain itu,disebabkan raya nak dekat apa kata selitkan cerita pasal raya? tak salah kan????? ok salah ke tak ke kisah apa hehe jangan marah yaaa.Raya ni korang dah beli baju ? kasut? jam? beg? memacam barang-barang lain? DAH? untungnya...kita ni tak beli lagi.Yela takde semangat nak raya kalau tahun ni pmr,kesian kita tau,kesian kan la kita :( *mintak simpati orang ramai menggedik ajaaaaa* Ok sambung balik,jap jap nak regang-regangkan lenguh-lenguh sendi sendi otot *krak krak (bunyi la sangat kan)* ye ye saya sambung la ni,disebabkan takde semangat nak raya mama decide tak beli baju raya sebab takut tak pakai nanti (memang la tak pakai selalu,baju kurung kot takkan nak bawa jenjalan) hehe tapi takpe saya kefahaman kehendak mama taknak membazir aje kan.Yela tahun tahun sebelum ni baju raya tu pakai sekali je setahun (ini tidak bagus,tidak bagus bagi ku) tidak bagus sebab ini membazir,membazir amalan siapa? Amalan Syaiton! Haha ok whatever,haaaaaaaaaa raya nanti jangan lupa jemput datang rumah tau.Duit raya kena ada (perasan ada orang nak jemput). Ok ni je pasal raya ada lagi apa-apa nanti aku ku post yang ibu ibu bapa bapa sekalian .Eh jap jap ada lagi,bawah bawah!

∞ 
Akhir sekali,sekarang ni saya dah start trial sedih wei time-time puasa ni kena fikir untuk exam. Buat masa ni,exam yang susah,exam science je,suam suam je boleh jawab (janji boleh),jadi apa kata sedekahkan la doa untuk kita ni :( terima kasih siapa doakan tu ye sayang awak nah muah pipi kiri kanan atas bawah (ok pipi ada kiri kanan je saja-saja nak psycho)

∞ 
ok saya rasa cukup sampai di sini saja ceritanya,tak panjang tak pendek,tak best sangat bosan kan? tahu :(
ok dah lenguh tengkuk menegak dok hadap laptop ni,penat jari type memalam :b baiklah sampai di sini saja pertemuan cerita kita ye awak awak semua.Selamat malam/pagi/petang buat semua! jaga diri jangan nakal-nakal,puasa jangan tak puasa ye!Bye bye sayang awak yang baca sampai bawah nah coklat tipu!







THE END!




Thanks for reading :)






// Una Favourite Song